Jonggidsen

meisjes van 11 tot 14 jaar

Dag liefste jonggidsen, ik ben Liesbeth en jullie jongste leiding dit jaar! Ik ben 18 jaar oud en heb juist mijn G E W E L D I G Jinjaar achter de rug! Ik ben dan ook zeer gemotiveerd om leiding te geven aan jullie!

Als ik niet met de scouts bezig ben, sta ik 99% van de tijd op mijn handen. Ik turn dan ook al 10 jaar maar ga het dit jaar wat rustiger aan doen. Ik word er ook niet jonger op. Daarnaast ga ik ook al 2 zomers als moni mee op kamp met gehandicapte kindjes, dit is telkens weer super tof! Bijna zo leuk als mijn 12 scoutskampen die ik al gedaan heb.

Dit jaar ga ik mij ook wagen aan de “grote school” en ga bio-ingenieur gaan studeren. Het is mijn eerste jaar dat ik leiding ga geven en ik er dan ook heel veel zin in met mijn super medeleiding! Ik zou dan ook zeggen om zoveel mogelijk te komen zodat jullie geen megazotte, onvergetelijke vergaderingen gaan missen! Verder heb ik nog 2 zotte broers die ook in de scouts zitten: Michiel, die dit jaar leiding gaat geven aan de givers en Brecht die dit jaar bij jullie mannelijke wederhelft zit. Door deze twee kanjers kan ik wel tegen een stootje!

Zo, ik denk dat jullie nu wel het belangrijkste van mij weten, zo interessant ben ik nu ook weer niet. O ja, als jullie mij eens willen verrassen, is chocolade altijd een goed idee!

Stevige linker

ioragele hartverwarmende gnoe

Koekoek mijn liefste jonggidsjes,

Mijn naam is Eva, maar dat wisten jullie al want de eerstejaars hadden mij vorig jaar al als leiding en de tweede en de derdejaars kennen me als de fourage van grootkamp. Dit jaar wordt mijn tweede jaar als leiding, maar daarom niet minder leuk!  Enkele korte dingen die je over mij moet weten:

Op 27 oktober vier ik mijn 19e levensjaar, ik ga naar mijn tweede jaar geneeskunde, heb 2 honden, eet graag pasta en hou enorm hard van reizen en dan vooral citytrippen.  Dit was een korte voorstelling van mezelf, voor de rest leer je me wel kennen op startdag en op de eerste echte vergadering.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten, jullie beter te leren kennen en lekker te kunnen bijpraten!

XOXO,

Rozenrode Leidingnemende sifaka

Één goede dag lieve jonggidsen en ouders

Mijn naam is Lode of Ludo voor de vrienden, ik word dit jaar 19 op 21 december (noteer dit maar in jullie agenda’s dames hint hint) en ga naar mijn tweede jaar kinesitherapie en revalidatie-wetenschappen. Ik speel al vanaf mijn 5 jaar tennis en sinds kort ook zaalvoetbal en ik heb een hamster genaamd Gary die jullie je vast nog herinneren.

Dit is nu mijn tweede jaar als leiding en ook mijn tweede jaar dat ik bij jullie sta, wat uiteraard fantastisch nieuws is! Ik kijk er enorm naar uit om alle bekende gezichten terug te zien, maar zeker ook om de nieuwe eerstejaars warm te verwelkomen. Dus ik stel voor dat jullie massaal komen op startdag om jullie toch wel stiekem favoriete leider terug te zien.

Houdoe en tot de volgende!

Koningsrode Trotse Mungo

jonggidsen@scoutsevergem.be

Hier kan je het eerste boekje vinden!