Kabouters

meisjes van 8 tot 11 jaar

Goedendag deze dag,

Dit jaar zal ik mijn tweede jaar leiding geven en doe dit met enorm veel plezier en enthousiasme aan jullie, de kabouters.

Naast de scouts is afspreken met mijn vrienden mijn grootste tijdsverdrijf. Eten en drinken mag ik zeker niet vergeten want zij zijn mijn grote liefde. Wat ik iets minder graag heb is regenweer, maar daar zullen we zeker ook weer iets gezellig van maken. Huisdieren heb ik ook , het zijn zwarte schapen die rondhuppelen in de wei.

Zoals Mara ben ik jarig op 9 mei. Op die dag mogen jullie ons altijd verwennen (vooral dessertjes, trakteren mag altijd )

Niet te vergeten studeer ik ook nog een beetje tussendoor. Ik studeer verpleegkunde, dus als jullie een pijntje hebben zal ik jullie met heel veel liefde verzorgen.

Samen met mijn medeleiding zullen we er een onvergetelijk jaar van maken! Tot binnenkort!

Stevige linker en kusjes, Sahara-oranje gedreven alpaca xoxo

Dag mijn liefste kaboutertjes!!

Hier spreekt één van jullie nieuwe leiding voor dit jaar: Anne Rombaut – maar natuurlijk mogen jullie die achternaam laten vallen! Ik woon een eindje van de scouts, in Sleidinge. Daar woon ik met mijn ouders, mijn grote zus, grote broer, ons hondje Laika en mijn tweelingzus, Marthe. Vergis je dus niet als je op de scouts bent: er loopt nog iemand die heeel hard op mij lijkt!
Wat kan ik nog over mijzelf vertellen... Ik verjaar op 13 juli, dus misschien dit jaar wel op kamp (dan geef ik een feestje hoor!). Mijn lievelingseten is frieten met een goei biefstuk en ik start dit jaar mijn tweede jaar aan de universiteit (in een richting die ik zelf moeilijk kon onthouden dus ik zal ze jullie maar besparen).
Ten slotte is scouts mijn enige overgebleven hobby (ondertussen al 14 jaar op rij), en ik moet zeggen dat ik er ongelofelijk veel zin in heb om mij met jullie te kunnen amuseren!!!
Tot op het scoutsterrein dus, hopelijk zien jullie het even hard zitten als ik!

Kusjes, Anne alias Melissegroene Goedhartige Saki (dat is mijn totem, ben ik heel trots op)

Dag lieve Kabouters,

Ik ben Chiara Deneckere, 18 jaar en verjaar op 1 april 2000 ( dikke mop :p). Ik woon in Ertvelde in de straat van de fameuze ‘ aardbeienautomaat’.

Ookal is het voor mij een eindje, ik zal telkens met veel plezier mijn zondagmiddag met jullie komen spenderen! Hopelijk behaal ik binnenkort mijn praktisch rijexamen, dat zou al een stukje makkelijker zijn. Dit jaar start ik voor het eerst op de universiteit. Thuis, heb ik nog 1 jongere broer, Michiel (16 ).Ik hou van zot doen en ben een opgewekt persoon. Buiten de scouts hou ik van reizen, fotografie, shoppen en natuurlijk feesten! Ik zit zelf al in de scouts vanaf ik een kapoentje was dus opgeteld maar liefst al 13 zalige jaren.

Ik heb net een prachtig jin-jaar afgesloten met een eindreis naar Thailand. Dit jaar leiding geven wordt voor mij dus een nieuw avontuur. Ik kijk er alvast super hard naar uit om jullie te leren kennen en er samen met mijn medeleiding er een fantastisch jaar van te maken!!

Ik zal dan ook alles van mezelf geven!!!!

Dikke zoenen, Chiara Toermalijnroze opzwepende Waloewie.

Dag lieve kabouters

Ik ben Mara De Wispelaere en ik ben één van jullie nieuwe leiding. Dit zal mijn 13de jaar zijn in de scouts, maar wel mijn eerste jaar als leiding. Ik kan niet wachten om jullie allemaal beter te leren kennen.

Ik ben jarig op 9 mei net zoals Jana, één van de andere leidsters. Volgend jaar word ik 19 en Jana 20, we maken er dus een dubbel feest van! Ik heb 2 broers die ook allebei in de scouts zitten. Mijn totemnaam is melongenapaarse ontvankelijke lama.

In september start ik aan mijn eerste jaar hogeschool. Ik zal orthopedagogie studeren, beter bekend als opvoeder-begeleider.

Buiten de scouts heb ik geen andere hobby’s, maar ik maak graag tijd om af te spreken met vrienden en om te shoppen.

Ik heb dit jaar een schitterend laatste jaar gehad als lid, onze jinreis vond plaats in het prachtige Thailand. Nu kijk ik er heel hard naar uit om leiding te geven aan jullie

Veel liefs

Mara, melongenapaarse ontvankelijke lama

kabouters@scoutsevergem.be

Het eerste kabouterboekje is hier te vinden.