jongens van 8 tot 11 jaar

Dag beste vrienden

Mijn naam is Rémi, maar de meer ervaren welpen kennen mij als Jacala. Ik heb de eer en
het genoegen om voor de tweede keer welpenleiding te zijn! Joepieeeee
Mijn eerste jaar op de universiteit heb ik afgerond, en dus eind september (ja, wij hebben meer vakantie dan jullie !!) ga ik terug naar school om aan het tweede jaar burgerlijk ingenieur te beginnen. Tijdens de week heb ik mijn eigen plekje (of kot) in gent.
Ik houd van muziek, basketbal(helaas heb ik deze hobby wel moeten opzeggen omdat welpjes en studies veel tijd opslorpen), het scoutsleven en lieve welpen. Wat ik vreselijk hard haat is de afwas doen op kamp. Ik kan jullie nog vreselijk veel saaie dingen vertellen over mezelf, maar de echt coole dingen komen jullie volgend jaar pas te weten, dit kunnen de meer ervaren welpen hopelijk beamen! Ik zie het dit jaar volledig zitten, ik hoop jullie ook.

2 stevige rechters
Jacala

Hoi Hoi,

Ik ben Hanna, maar dit jaar mogen jullie mij Rama noemen, naar een van de wolven die mowgli hielp opvoeden. Dit is mijn eerste

jaar leiding en ben dan ook super enthousiast dat ik mijn eerste jaar aan de stoerste jongens van scouts evergem mag geven! Ik ben 18 jaar en dit zal al mijn 13e jaar bij de scouts worden. Scoutsleiding zijn is niet het enige wat nieuw is dit jaar, ik begin ook aan mijn studie diergeneeskunde aan de Universiteit Gent.

Naast de de scouts ben ik een echte waterrat en hou ik enorm van zwemmen en duiken. Vorig jaar op jinkamp kreeg ik het derde en laatste deel van mijn totem, dus vanaf nu ga ik door het leven als Rangiroablauwe Weloverwogen Perdix. Ik heb zelf een week moeten oefenen om hem uit te spreken, dus Rama of Hanna is misschien ietsje makkelijker om te onthouden ;) Ik kan niet wachten om jullie allemaal te leren kennen en er een fantastisch, fenomenaal en formidabel scoutsjaar van te maken.

Stevige linker,

Rama

Hallo gasten,

Ik ben Oberon, maar voor jullie zal ik dit jaar Sona zijn. Sona is een zwarte beer uit het jungle boek verhaal.Ik ben 19 jaar en start nu mijn 2e jaar als leiding. Vorig jaar heb ik de jongverkenners gegeven. Ik kijk er al heel hard naar uit om met jullie een jaar vol plezier te beleven.

Naast de scouts zal het meeste van mijn tijd gaan naar studeren voor mijn eerste jaar als bachelor industriële wetenschappen. Ik ben ook al 3 jaar monitor bij kazou en heb dus wel al wat ervaring bij kleinere maar daarom niet minder stoere gastjes. Ik ga ook naar mijn 2e jaar pianolessen. Verwacht hier maar niet te veel van want ik ben er nog niet zo goed in. Als totemnaam heb ik Racabruine Argeloze Spitsvogel, maar zoals gezegd bij de anderen moeten jullie deze naam niet onthouden. Als ik nog iets vergeten ben bij mijn voorstelling zullen jullie dat wel ondervinden doorheen het jaar.

Grts, Sona

Dag welpen,

Mijn naam is Kaat, maar jullie zullen mij op de scouts Phaona mogen noemen (dit is de wolf uit Jungle Book). Na 12 jaar als lid in de scouts gezeten te hebben, kijk ik er enorm naar uit om mijn eerste jaar leiding te geven aan jullie. Hopelijk hebben jullie er even veel zin in als ik!

Mijn totemnaam is lancifoliumoranje gevoelsrijke sneeuwstormvogel, maar ik denk dat het makkelijker zal zijn om het gewoon bij Kaat of Phaona te houden.

Naast de scouts ga ik natuurlijk naar school. Ik heb er net 6 jaar middelbaar opzitten en begin in september aan de universiteit van Gent om communicatiewetenschappen te studeren. Naast scouts en school geef ik ook danstraining in Rap & Vrank, houd ik van lekker gaan eten of eens iets gaan drinken met vrienden, vind ik het niet erg om eens goed vuil te worden bij spelletjes, en zeg ik nooit nee tegen een beetje avontuur en actie.

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal beter te leren kennen en om ons goed te amuseren op de vergaderingen!

Een stevige linker,

Phaona

welpen@scoutsevergem.be

Het eerste boekje kan je hier vinden!